Portfolio glazenwasser en schoonmaakdiensten

Portfolio

Eerder werkte ik in de sales en vervulde voornamelijk binnendienstfuncties. In die tijd heb ik uitstekend leren omgaan met klanten en heb ik mijn communicatieve vaardigheden goed kunnen ontwikkelen. Door het werken met targets heb ik geleerd naar bepaalde doelen toe te werken en deze ook altijd te behalen; een vaardigheid die mij als zelfstandig ondernemer nu ook zeer van pas komt.

In deze periode groeide mijn wens om een eigen bedrijf te hebben. Ondernemen, voor mijzelf werken, zelfstandig zijn, iets moois opbouwen, waren dingen die ik zocht in mijn werkende leven.

Dankzij een goede vriend die al jaren in de glasbewassing en schoonmaak zit, kreeg ik in 2011 de kans om in dit vakgebied datgene te bereiken wat ik altijd al zocht: een eigen onderneming.

Doordat ik via hem al wat ervaring heb mogen opdoen in dit vak, kwam ik erachter hoeveel voldoening dit werk geeft. Mensen blij maken met een schoon huis, schone ramen of een fris bedrijfspand, bleek ontzettend dankbaar werk. Daar geniet ik nu nog dagelijks van! Mijn doel is nu om mijn resultaten steeds te blijven verbeteren. Ik wil alleen het beste voor mijn klant. Ik zorg daarom voor een goede service en communicatie.

Een greep uit de bedrijven die inmiddels van mijn diensten gebruik maken: